x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atac șocant la Colegiul „Ion Creangă” din București. Un elev de 16 ani a înjunghiat o profesoară în timpul orei

Atac șocant la Colegiul „Ion Creangă” din București. Un elev de 16 ani a înjunghiat o profesoară în timpul orei

de Redacția Jurnalul    |    05 Apr 2023   •   14:27
Atac șocant la Colegiul „Ion Creangă” din București. Un elev de 16 ani a înjunghiat o profesoară în timpul orei
Sursa foto: Captura video

Un elev de 16 ani de la Colegiul Național „Ion Creangă”, din București, a atacat, miercuri în jurul orei 12.40, o profesoară de limba japoneză în timpul orei de curs.

Din informațiile Antena 3 CNN, incidentul ar fi avut loc într-una din clasele a-10 a de la Colegiul Ion Creangă din Capitală.

Un elev în clasa a X-a, cu vârsta de 16 ani, la începutul orei de japoneză, fără un motiv aparent, a înțepat-o pe profesoară în zona gâtului. Acesta nu este cunoscut drept un copil problemă sau agresiv. 

Potrivit unor surse, adolescentul ar fi recurs la acest gest, nemulțumit fiind de faptul că profesoara le-a dat un test surpriză, fără să-i anunțe. Cuțitul pe care l-a folosit este de bucătărie, potrivit unor surse judiciare.

După incident, băiatul a încercat să fugă, dar paznicii colegiului au reușit să îl imobilizeze până la sosirea poliției.

Din fericire, femeia s-a ferit și a suferit doar răni artificiale în zona gâtului, însă a fost preluată de SMURD și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. 

Adolescentul de 16 ani a fost dus la audieri de către polițiști.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz”, potrivit Poliției Capitalei.

O profesoară de la un liceu din București a fost înjughiată de un elev de 16 ani, în timpul orei, cu scurt timp în urmă

×