x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Atacuri pe stradă în mai multe orașe. Autobuz cu pasageri sub tirul unei arme airsoft, în Capitală

Atacuri pe stradă în mai multe orașe. Autobuz cu pasageri sub tirul unei arme airsoft, în Capitală

de Redacția Jurnalul    |    12 Iun 2023   •   14:30
Atacuri pe stradă în mai multe orașe. Autobuz cu pasageri sub tirul unei arme airsoft, în Capitală

Un bărbat a tras asupra unui autobuz cu pasageri. Atacul s-a petrecut în Capitală, weekend-ul trecut.

Incidentul a avut loc îdupă ora 22.00, în zona Parcului Carol, pe strada Cuțitul de Argint. Autobuzul circula pe linia 116 și era plin cu călători. Aceștia au intrat în panică după ce au auzit două pocnituri și după ce un geam s-a spart. Agresorul a folosit o armă de tip airsoft și apoi a dispărut, potrivit antena3CNN

Vehiculul a oprit iar oamenii au coborât, crezând inițial că autovehiculul a fost lovit cu o piatră. 

Poliția Capitalei transmite că, în urma focurilor executate cu arma de tip airsoft, geamul din mijlocul autobuzului s-a spart, dar proiectilele nu au pătruns în interiorul mașinii. Nu sunt persoane rănite.

Autorul este căutat iar oamenii legii au deschis dosar penal. 

Anterior au mai avut loc incidente similare. La începutul săptămânii trecut, o persoană a tras tot cu o armă airsoft în Baia Mare asupra unei mașini care se afla la semafor.  Poliția a stabilit că s-a tras dintr-un bloc aflat în apropierea intersecției. 

Totodată, în noaptea 6/7 iunie 2023, un incident similar s-a petrecut în Râmnicu Sărat. O adolescentă de 14 ani a fost atacată pe stradă cu o armă airsoft de un tânăr de 18 ani. Victima a fost rănită în zona feței. 

Atac asupra unui aubobuz în Capitală

 

 

×
Subiecte în articol: airsoft arme capitala autobuz atac