x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un străin a căzut cu ATV-ul într-o râpă de 100 de metri

Un străin a căzut cu ATV-ul într-o râpă de 100 de metri

de Redacția Jurnalul    |    12 Aug 2024   •   19:00
Un străin a căzut cu ATV-ul într-o râpă de 100 de metri
Sursa foto: SMURD

Un bărbat de 20 de ani, cetățean străin, a căzut luni cu ATV-ul într-o râpă cu o adâncime de aproximativ 100 de metri. Acesta a fost scos de salvamontiști și transportat cu un elicopter SMURD la spital în stare gravă.

Potrivit IPJ Sibiu, luni, în jurul orei 17.00, în timp ce conducea un ATV pe un drum forestier, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Sibiu, a pierdut controlul direcției, iar ATV-ul s-a prăbușit într-o râpă cu o adâncime de aproximativ 100 de metri.

Șoferul a reușit să sară de pe vehicul înainte ca acesta să se prăbușească în râpă, însă pasagerul, un cetățean străin de 20 de ani, a căzut odată cu ATV-ul.

„Bărbatul de aproximativ 20 de ani, a fost extras din râpă cu ajutorul salvamont, inconștient. A primit asistență medicală de la echipajul SAJ, fiind ulterior predat elicopterului SMURD Brașov care îl va transporta la UPU Sibiu”, a transmis ISU Sibiu.

Polițiștii anunță că acesta a fost transportat la spital în stare gravă.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pompierii anunță că după prăbușirea ATV-ului a izbucnit un incendiu care s-a extins la vegetația din zonă.

„Pompierii acționează pentru stingerea incendiului, zona fiind greu accesibilă. Sunt alocate la intervenție o autospecială de stingere, trei autospeciale de primă intervenție, o autocisternă și un autocamion de suport logistic”, arată ISU Sibiu.

Intervenția este în desfășurare.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: atv politie rapa elicopter smurd