x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autospecială a Jandarmeriei, aflată în misiune, implicată într-un accident rutier, în Cluj

Autospecială a Jandarmeriei, aflată în misiune, implicată într-un accident rutier, în Cluj

11 Mai 2020   •   22:38
Autospecială a Jandarmeriei, aflată în misiune, implicată într-un accident rutier, în Cluj

O autospecială a Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, aflată în misiune, a fost implicată, luni seară, într-un accident de circulaţie în Piaţa Avram Iancu din municipiu, după ce a intrat în coliziune cu un autoturism, doi jandarmi fiind transportaţi la spital.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, luni, autospeciala de jandarmi a intrat într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice.

”Luni seara a avut loc un accident între o autospecială a jandarmilor şi un autoturism. Din primele informaţii, conducătorul autospecialei ar fi pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului amplasat în dreptul Teatrului Naţional, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Cluj-Napoca. Urmează a se stabili circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul”, se arată în comunicat.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarant, la rândul lor, că la locul accidentului au intervenit o autospecială cu modul modul de descarcerare, un echipaj SAJ şi un echipaj SMURD Cluj.

”Patru persoane au fost transportate la spital, din primele evaluări, cu afecţiuni uşoare”, au spus pompierii de la ISU Cluj.

Doi dintre răniţi sunt jandarmi din autospeciala care era în misiune iar ceilalţi doi sunt pasageri în autoturismul implicat în accident.

 

(sursa: Mediafax)

×