x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Autospecială de Poliție, implicată într-un accident rutier, în Hunedoara. Doi agenți au fost răniți

Autospecială de Poliție, implicată într-un accident rutier, în Hunedoara. Doi agenți au fost răniți

24 Ian 2022   •   12:50
Autospecială de Poliție, implicată într-un accident rutier, în Hunedoara. Doi agenți au fost răniți
Sursa foto: Hepta

Un accident rutier în care a fost implicată o mașină a Poliției Hunedoara s-a produs luni. Doi polițiști au fost răniți.

Mașina poliției rurale din Crișcior, județul Hunedoara, se afla în serviciu de patrulare pe DN 74, în localitatea Zdrapți.

Mașina a lovit lateral un camion care circula din sens opus.

În urma impactului, doi polițiști din mașină au fost răniți.

Potrivit ISU Hunedoara, cei doi polițiști au suferit traumatisme la brațe și picioare, iar unul dintre ei a avut nevoie de descarcerare. Ambele victime au fost transportate la UPU Brad.

Șoferul camionului a refuzat transportul la spital.

„La locul impactului dintre o autospecială a IPJ Hunedoara şi un autoturism echipele de intervenţie au găsit doi agenţi de poliţie cu traumatisme la membrele superioare şi inferioare. Unul dintre aceştia prezenta o fractură la o mână, în timp ce colegul lui suferise un traumatism la un picior. Pentru eliberarea celui din urmă din autoturism a intervenit echipa de descarcerare. Ambele victime au fost transportate la UPU Brad, cu ambulanţe SMURD şi SAJ, pentru investigaţii şi tratamente suplimentare.

Conducătorul celeilalte maşini implicate în accident a refuzat transportul la spital”, a informat Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările urmând să stabilească, cu exactitate, cauzele și împrejurările producerii accidentului.

 

×
Subiecte în articol: accident