x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat de 37 de ani, arestat după ce ar fi întreținut raporturi sexuale cu o fată de 12 ani

Bărbat de 37 de ani, arestat după ce ar fi întreținut raporturi sexuale cu o fată de 12 ani

de Redacția Jurnalul    |    27 Iul 2024   •   17:00
Bărbat de 37 de ani, arestat după ce ar fi întreținut raporturi sexuale cu o fată de 12 ani

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind bănuit de viol asupra unui minor, după ce în cursul lunii iulie ar fi întreținut în mai multe rânduri raporturi sexuale cu o fată de 12 ani.

Potrivit IPJ Mureș, polițiștii din Breaza, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de viol asupra unui minor.

Cercetările în acest caz au fost demarate din oficiu de polițiști în baza informațiilor și investigațiilor specifice, din acestea reieșind faptul că, în cursul lunii iulie a acestui an, un bărbat de 37 de ani, din comuna Fărăgău, ar fi întreținut în mai multe rânduri raporturi sexuale cu o minoră de 12 ani.

Vineri, sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii au făcut o percheziție la locuința celui în cauză, minora fiind identificată la respectiva locație.

De asemenea, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri de interes în cauză.

Bărbatul de 37 de ani a fost dus la sediul poliției pentru audieri și a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Ulterior, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×