x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un clujean de 25 de ani a fost dus la spital, după ce a devenit agresiv la apariția polițiștilor

Un clujean de 25 de ani a fost dus la spital, după ce a devenit agresiv la apariția polițiștilor

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2023   •   20:28
Un clujean de 25 de ani a fost dus la spital, după ce a devenit agresiv la apariția polițiștilor

Un clujean de 25 de ani care mergea miercuri pe stradă a devenit agresiv la apariția polițiștilor și a jandarmilor. El a fost încătușat și dus la o secție de poliție, apoi la spital.

Miercuri,în jurul orei 16.40, o persoană a sunat 112 și a spus că un bărbat care se deplasează pe stradă, „posibil într-un pericol sau în necesitatea de a primi ajutor specializat”.

„La locul menționat, echipajul mixt, din cadrul Secției 7 Poliție Cluj-Napoca, respectiv Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, direcționat pentru a interveni a identificat bărbatul, care la scurt timp a devenit agitat, agresiv verbal, aducând injurii acestuia, fiind astfel necesară imobilizarea și ulterior încătușarea acestuia, iar apoi conducerea la sediul unității de poliție”, transmite IPJ Cluj.

În cele din urmă, bărbatul de 25 de ani a fost transportat de un echipaj medical la o unitate de specialitate.

„Toate aspectele constatate în cauză urmează a fi transmise unității de parchet înspre analiză și competentă soluționare, întrucât în timpul intervenției, agentul de poliție ar fi fost agresat de către bărbat”< se menționează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat politisti spital