x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incident șocant în Vâlcea. Bărbat arestat după ce a intrat cu mașina pe trotuar, ca să își omoare fratele și tatăl

Incident șocant în Vâlcea. Bărbat arestat după ce a intrat cu mașina pe trotuar, ca să își omoare fratele și tatăl

de Redacția Jurnalul    |    02 Dec 2022   •   14:57
Incident șocant în Vâlcea. Bărbat arestat după ce a intrat cu mașina pe trotuar, ca să își omoare fratele și tatăl

Un bărbat din Vâlcea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor calificat, după ce a încercat să își omoare fratele și tatăl. Bărbatul beat i-a lovit pe cei doi cu mașina, i-a urmărit pe trotuar, iar după câteva tentative a rămas suspendat cu autoturismul pe trotuar.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, joi, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat pentru tentativă la omor calificat asupra a doi membrii de familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Joi, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat până acum a reieșit că, miercuri după-amiaza, pe fondul unui conflict preexistent, bărbatul i-a lovit intenţionat pe tatăl şi fratele său cu autoturismul, condus sub influenţa băuturilor alcoolice, pătrunzând pe contrasens, unde se aflau aceştia.

După ce cei doi s-au ridicat şi s-au refugiat pe trotuar, șoferul a încercat în continuare, în mod repetat, să-i lovească în aceeaşi manieră, pătrunzând cu intenţie cu autoturismul de mai multe ori pe trotuar. A rămas în cele din urmă „suspendat cu autoturismul pe trotuar, tulburând totodată ordinea şi liniştea publică”, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bărbat arestare