x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat care vindea droguri cu 150 de lei doza, prins în Făgăraș

Bărbat care vindea droguri cu 150 de lei doza, prins în Făgăraș

de Redacția Jurnalul    |    16 Ian 2024   •   15:42
Bărbat care vindea droguri cu 150 de lei doza, prins în Făgăraș
Sursa foto: ThinkstockPhotos

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Brașov au dispus reținerea unui individ cercetat pentru trafic de droguri de mare risc, acesta fiind suspectat că vindea astfel de substanțe cu 150 de lei pentru o doză.

Reținerea bărbatului a fost luată decisă după ce inculpatul a fost depistat în trafic, în Făgăraș, deținând în autoturism, pentru comercializare, un număr de 42 de pliculețe conținând droguri de mare risc (4-CMC și 4 CPD).

Având în vedere că acesta se afla la volan, a fost testat cu aparatele etilotest si drugtest, care au indicat o valoare de 0.21 mg/l alcool pur în aerul expirat, respectiv o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă.

Din cercetări, a rezultat că în perioada 2022 – ianuarie 2024, inculpatul a comercializat droguri de mare risc, cu prețul de 150 lei pentru o doză de 0,6 grame.

Marți, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bărbat droguri doza