x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat reținut, după ce a hărțuit telefonic mai multe fete

Bărbat reținut, după ce a hărțuit telefonic mai multe fete

de Redacția Jurnalul    |    11 Oct 2023   •   10:42
Bărbat reținut, după ce a hărțuit telefonic mai multe fete

Un bărbat de 49 de ani din Constanța a fost reținut de polițiști, după ce ar fi hărțuit prin mesaje pe telefon mai multe minore. Acesta schimba zilnic cartelele telefonice pentru a nu fi prins.

Potrivit IPJ Timiș, polițiștii au fost sesizați în 11 septembrie de o femeie cu privire la faptul că fiica sa de 13 ani a primit pe telefonul mobil mai multe mesaje, de pe mai multe numere de telefon, având un conținut obscen și hărțuitor.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 49 de ani, din Constanța, ar fi apelat zilnic sute de numere de telefon, până ce reușea să găsească fete minore, pe care, ulterior, le-ar fi contactat.

După ce ar fi contactat persoanele vătămate minore, acesta schimba aproape zilnic cartela SIM, în încercarea de a nu fi descoperit.

De asemenea, au fost identificate alte 5 victime din alte județe, acestea fiind audiate prin comisie rogatorie.

Marți, polițiștii au făcut în acest caz 4 percheziții domiciliare, trei în județul Constanța și una în județul Tulcea, în urma cărora au fost ridicate mai multe telefoane și zeci de cartele pre-pay.

Totodată, a fost depistat și bărbatul de 49 de ani, care a fost adus la sediul Poliției și față de care a fost dispusă efectuarea în continuarea a urmăririi penale pentru săvârșirea a trei infracțiuni de șantaj și a trei infracțiuni de hărțuire.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar miercuri va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: hartuire femei