x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul care a înjunghiat o vânzătoare dintr-un magazin din Craiova a fost arestat preventiv

Bărbatul care a înjunghiat o vânzătoare dintr-un magazin din Craiova a fost arestat preventiv

01 Mar 2016   •   21:39
Bărbatul care a înjunghiat o vânzătoare dintr-un magazin din Craiova a fost arestat preventiv

Bărbatul care a înjunghiat o vânzătoare dintr-un magazin din Craiova a fost arestat preventiv, marţi după-amiază, de Tribunalul Dolj, el spunând la audieri că ”nu mai avea din ce să trăiască şi a făcut ceva ca să intre la puşcărie”. Florian Ilie, în vârstă de 52 de ani, a fost prezentat, marţi, magistraţilor Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă.

După analizarea probelor prezentate de procurorul de caz, judecătorii au emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele bărbatului.

“În timpul audierilor, acesta a declarat că nu mai avea din ce să trăiască şi a făcut ceva ca să intre la puşcărie. Se fac în continuare cercetări pentru tentativă de omor şi tâlhărie”, a declarat Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Dolj.

În timp ce Florian Ilie era audiat de procurori, victima sa, Raluca Ciucă, în vârstă de 25 ani, era operată de medicii craioveni.

“Pacienta a fost operată în cursul zilei de luni, se află în stare conştientă, iar evoluţia este favorabilă”, a spus Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Incidentul a avut loc, luni dimineaţă, într-un magazin din cartierul 1 Mai din Craiova. Vânzătoarea, Raluca Ciucă, se afla în spatele tejghelei când bărbatul a intrat în magazin, cumpărând un pachet de ţigări. În timp ce vânzătoarea era cu spatele, bărbatul a furat de pe raft o pâine. Femeia l-a văzut şi a încercat să recupereze bunul furat, moment în care bărbatul a înjunghiat-o în spate, după care a fugit.

Tânăra a fost găsită în magazin de un alt client, care a sunat la 112.

Florian Ilie, din comuna doljeană Pleniţa, a fost identificat de poliţiştii doljeni la câteva ore după agresiune, într-un magazin alimentar din Craiova, fiind dus la audieri.

×