x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cu bâta, la bătut de vecini prin Botoșani

Cu bâta, la bătut de vecini prin Botoșani

de Redacția Jurnalul    |    06 Ian 2023   •   11:15
Cu bâta, la bătut de vecini prin Botoșani
Sursa foto: Foto: observator.tv

Înarmat cu o bâtă, un botoșănean în vârstă de 34 de ani și-a lovit doi vecini peste mâini, picioare și cap. Cei doi au ajuns în spital.

Jandarmii au intervenit, joi seară, în cartierul Stejari din orașul Botoșani, unde doi bărbați care discutau au observat cum un vecin se apropie de ei în întuneric și, fără să scoată un cuvânt, îi lovește cu o bâtă, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Potrivit Jandarmeriei, primul a primit câteva lovituri peste picioare și mâini, iar cel de-al doilea a fost lovit în cap, agresiunea soldându-se cu sângerare în zona scalpului în cazul său.

„Jandarmii au identificat agresorul, în fapt un vecin de cartier al bărbaților bătuți, zis Libai, în vârstă de 34 de ani și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Din cauza gravității rănilor suferite, bărbații agresați au fost transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor pentru un control medical mai amănunțit și acordarea îngrijirilor de specialitate necesare. Actele procedurale întocmite de jandarmi vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani, în vederea competentei soluționări”, transmite Jandarmeria.

 

×
Subiecte în articol: bate botosani