x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Capul spart și picior în ghips: Bătaie ca-n filme între femei la PSD Cluj Napoca! Membrele au fost excluse din organizație

Capul spart și picior în ghips: Bătaie ca-n filme între femei la PSD Cluj Napoca! Membrele au fost excluse din organizație

de Redacția Jurnalul    |    20 Mar 2023   •   09:00
Capul spart și picior în ghips: Bătaie ca-n filme între femei la PSD Cluj Napoca! Membrele au fost excluse din organizație
Sursa foto: Facebook Angela Sacaliș

Anca Ciubăncan și Angela Sacaliș, implicate în bătaia de vineri din sediul PSD Cluj Napoca, au fost excluse din partid, au decis duminică liderii organizației.

„Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj Napoca, în sesiune extraordinară a aplicat sacțiunile cuvenite persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17 martie 2023 la sediul organizației municipale”, transmite PSD Cluj Napoca.

Astfel, au fost excluse din partid Anca Ciubăncan și Angela Sacaliș, iar Evelina Mirea și Luiza Neagu au fost sancționate cu „avertisment”.

„Hotărârea subliniază lipsa de toleranță în fața acestor derapaje și dorința de a nu perpetua astfel de comportamente în cadrul echipei noastre”, se menționează în comunicatul semnat de liderul PSD Cluj Napoca, Ovidiu Ioan Săcară.

Consilierul local PSD Anca Ciubăncan a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap, după ce a susținut că ar fi fost bătută în sediul PSD Cluj Napoca de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, potrivit presei locale.

Potrivit Mediafax, conflictul, aplanat de către poliţişti, ar fi pornit, conform presei locale, de la faptul că una dintre ele a reproşat altora faptul că fumau în sediul de partid.

"Înainte să credeți, cercetați și întrebați persoanele potrivite.

Legat de incidentul din 17 martie, în care am fost acuzată pe nedrept, multe informații sunt false și total eronate. A fost un scandal în care eu m-am ales cu piciorul în ghips și cu imaginea pătată, dar nu a fost provocat de mine sau de tinerele domnișoare ale căror nume a apărut peste tot în presă. Tot ce a spus „doamna” Anca Ciubăncan este FALS! Ea a fost cea care a pornit conflictul și tot ea s-a folosit de vechile metehne să se impună, după cum deja se știe în spațiul public. Ciubăncan, pentru că „doamnă” este mult spus, a dat dovadă de cel mai josnic comportament pentru o femeie. În loc să apeleze la o atitudine demnă de o consilieră locală și să se folosească de dialog, ea s-a rezumat la violență.

O spun cu subiect și predicat: Nici eu și nici domnișoarele menționate de dânsa în acest conflict nu suntem vinovate de acest incident.

Dezaprob în totalitate abuzurile în orice formă a lor, fizice și psihice, și le condamn cu vehemență.

Acum ne punem încrederea în organele legii să stabilească adevăratul vinovat pentru acest incident și ne așteptăm la o soluționare cât mai corecta și cât mai grabnica din partea justiției. Avem încredere că tot adevărul va ieși la lumină. După cum chiar spuneam, acuzațiile doamnei Ciubăncan nu sunt conforme cu realitatea.", a transmis  Angela Sacaliș.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: bataie femei PSD Cluj Napoca