x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bătaie într-un local din Ploiești. Un tânăr a ajuns la spital

Bătaie într-un local din Ploiești. Un tânăr a ajuns la spital

02 Oct 2022   •   16:40
Bătaie într-un local din Ploiești. Un tânăr a ajuns la spital
Sursa foto: Hepta

Un scandal izbucnit într-un local din Ploiești, județul Prahova, a degenerat, duminică, iar un tânăr a ajuns la spital.

Scandalul a izbucnit duminică dimineața, în jurul orei 04:30. Un bărbat a sunat la Poliție și a spus că în incinta unui local din municipiul Ploiești are loc un conflict între mai multe persoane.

Din primele verificări ale polițiștilor a reieșit faptul că între trei bărbați cu vârstele de 25, 31 și 45 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi izbucnit un conflict spontan, care ulterior a degenerat, cei doi bărbați cu vârstele de 25 și 45 de ani, agresându-l pe cel de 31 de ani.

La un moment dat, unul dintre bărbați a luat de pe masă un obiect tăietor-înțepător, în scop de intimidare, fără a-l folosi în vreun fel, obiectul în cauză fiind ridicat pentru continuarea cercetărilor.

În urma altercației, bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost transportat la spital pentru a primit îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.

Toate persoanele depistate la fața locului au fost conduse la sediul unității de poliție în vederea audierilor, cu excepția bărbatului în vârstă de 45 de ani, care a fost citat pentru a fi audiat în data de 3 octombrie.

Fața de persoanele implicate în altercație si față de un al patrulea bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.3 Ploiești în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și amenințare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bataie