x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bătaie și răzbunare ca-n Vestul Sălbatic într-un sat din Dâmbovița. Șapte persoane au fost reținute

Bătaie și răzbunare ca-n Vestul Sălbatic într-un sat din Dâmbovița. Șapte persoane au fost reținute

de Redacția Jurnalul    |    26 Mai 2024   •   12:20
Bătaie și răzbunare ca-n Vestul Sălbatic într-un sat din Dâmbovița. Șapte persoane au fost reținute

Șapte persoane au fost reținute de polițiștii din Moreni, județul Dâmbovița, fiind cercetați pentru loviri sau alte violențe, după ce, într-un conflict, doi frați au agresat un tânăr, iar apoi victima și alte persoane apropiate s-au răzbunat.

Șapte persoane au fost reținute vineri, ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Moreni, județul Dâmbovița. Acestea sunt cercetate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. După audieri, cele șapte persoane au fost plasate sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Din investigațiile efectuate a reieșit că, în ziua de 20 mai, pe strada Poiana Ruzii din Iedera, pe fondul unui conflict spontan, unul dintre bănuiți, în vârstă de 31 de ani, împreună cu fratele acestuia, au agresat fizic și ar fi lovit cu o piatră un tânăr de 17 ani. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, în 22 mai, pe strada Principală, victima, împreună cu alți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 33 de ani, din Iedera, l-au fi agresat pe bărbatul de 31 de ani. Totodată, pe fondul conflictului spontan produs anterior, în 23 mai, o femeie de 24 de ani, din Iedera, în timp ce se afla pe strada Poiana Ruzii, a agresat fizic o altă femeie de 36 de ani.

Polițiștii dâmbovițeni spun, duminică, faptul că prin faptele acestora, cele șapte persoane au tulburat ordinea și liniștea publică.

În acest caz, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bataie razbunare dămboviţa