x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brăila: un bărbat a fost atacat în plină stradă de oameni mascați. Victima are mâinile tăiate

Brăila: un bărbat a fost atacat în plină stradă de oameni mascați. Victima are mâinile tăiate

de Redacția Jurnalul    |    30 Apr 2023   •   16:20
Brăila: un bărbat a fost atacat în plină stradă de oameni mascați. Victima are mâinile tăiate
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Un bărbat a fost atacat în plină stradă de oameni mascați, înarmați cu macete. Victima are mâinile tăiate și numeroase alte răni . Se pare că este vorba despre o reglare de conturi.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Polițiștii au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană ar fi fost agresată, suferind leziuni ce necesită îngrijiri medicale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care, din primele date au stabilit faptul că „un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Brăila, în timp ce se afla pe Bulevardul Dorobanților din municipiu, a fost lovit de persoane necunoscute, suferind leziuni ce au necesitat acordarea de asistenta medicală de specialitate”.

„Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru identificarea persoanelor ce se fac vinovate de săvârșirea faptei și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a anunțat IPJ Brăila.

Se pare că este vorba despre o reglare de conturi între grupări de interlopi din Brăila. Victima a ajuns în stare gravă la spitalul din Brăila, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze mâinile. Ulterior, victima a fost transferată la un spital din București.

(sursa: Mediafax)

×