x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Brașov: Doi tineri, arestați preventiv după ce au jefuit locuința unor cetățeni chinezi

Brașov: Doi tineri, arestați preventiv după ce au jefuit locuința unor cetățeni chinezi

30 Dec 2018   •   14:16
Brașov: Doi tineri, arestați preventiv după ce au jefuit locuința unor cetățeni chinezi

Doi tineri - de 22, respectiv 30 de ani - au fost arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată, fiind acuzaţi că au intrat în locuinţa unor chinezi din Braşov, unde prin ameninţări şi lovituri cu pumnii sustras 110.000 de lei, 2.200 yuani şi 100 euro, informează, duminică, într-un comunicat de presă, IPJ Braşov. 

''La data de 28.12.2018, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Braşov au reţinut trei bărbaţi, cu vârste de 22, 27 şi 30 de ani din municipiul Focşani şi municipiul Braşov, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Aceştia, în data de 23.12.2018, au pătruns în locuinţa situată în municipiul Braşov aparţinând unor cetăţeni chinezi, unde prin ameninţări şi lovituri cu pumnii asupra persoanelor vătămate au sustras suma de 110.000 lei, 2.200 yuani şi 100 euro. În urma unor ample măsuri investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Braşov şi IPJ Vrancea, cu sprijinul Serviciului criminalistic Braşov, s-a reuşit identificarea autorilor infracţiunilor'', precizează sursa citată. 

Au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare în judeţele Braşov şi Vrancea la persoanele cu implicaţii în cauză, la această activitate participând poliţişti din cadrul IPJ Braşov şi IPJ Vrancea, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov şi Vrancea, beneficiind de suportul tehnic al Biroului de Operaţiuni Speciale Braşov şi Galaţi. 

''În urma administrării probatoriului în cauză, persoanele depistate au fost reţinute pentru 24 de ore şi introduse în arestul IPJ Braşov, iar în data de 29.12.2018, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbaţilor de 22, respectiv 30 de ani. Asupra acestora, prin ordonanţa procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată'', se menţionează în comunicat.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: brasov jaf arestare preventiva furt