x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cruzime fără margini! Un bărbat și-a omorât câinele lovindu-l în cap cu o țapină

Cruzime fără margini! Un bărbat și-a omorât câinele lovindu-l în cap cu o țapină

de Redacția Jurnalul    |    21 Feb 2024   •   19:50
Cruzime fără margini! Un bărbat și-a omorât câinele lovindu-l în cap cu o țapină

Un bărbat care și-a omorât câinele, lovindu-l în cap cu o țapină, după ce anterior îl băgase într-un sac, a fost reținut de polițiștii din Suceava.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor - IPJ Suceava au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de un bărbat de 50 de ani din comuna Ulma pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

În 8 decembrie 2023, bărbatul ar fi ucis prin aplicarea mai multor lovituri în zona capului cu o țapină un câine, având caracteristici morfologice asemănătoare rasei Husky, de sex feminin, în vârstă de aproximativ 3 ani, animal pe care îl deținea în satul Nisipitu. Cu o zi înainte, acesta i-ar fi aplicat animalului mai multe lovituri cu un obiect contondent, lovituri în urma cărora câinele a rămas inconștient, după care l-a introdus într-un sac și l-a aruncat într-o zonă situată în spatele locuinței de domiciliu.

Luni, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au dispus măsura reținerii față de barbatul de 50 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava.

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: caine omorat