x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat din Argeș, reținut după ce și-a ucis în bătaie câinele

Bărbat din Argeș, reținut după ce și-a ucis în bătaie câinele

de Redacția Jurnalul    |    05 Apr 2024   •   20:15
Bărbat din Argeș, reținut după ce și-a ucis în bătaie câinele

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din Lunca Corbului, județul Argeș, a fost reținut de polițiști, acuzat că și-a lovit fără motiv câinele până când animalul a murit, apoi individul i-a aruncat leșul în apropierea casei.

Potrivit Poliției Argeș, bărbatul este cercetat pentru ucidere, cu intenție, a animalelor. Acesta a fost reținut.

„Din cercetări s-a stabilit că, la data de 24 martie a.c., bărbatul și-ar fi schingiuit, în mod repetat, câinele de rasă comună, talie mică, iar la data de 2 aprilie a.c., l-ar fi ucis, lovindu-l, fără motiv, în mod repetat, cu picioarele, după care, i-ar fi aruncat trupul într-o zonă din apropierea locuinței. Cadavrul animalului a fost ridicat și transportat la DSVSA Argeș, în vederea efectuării unei constatări medico-legale veterinare”, a transmis, vineri, Poliția Argeș.

Bărbatul din Lunca Corbului a fost dus, joi, în baza unui mandat de aducere, la sediul Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș, unde a fost audiat. Ulterior acesta a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: caine ucis bataie retinere