x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Camion încărcat cu peste 22.000 kg deșeuri din hârtie și carton, oprit în Vama Giurgiu

Camion încărcat cu peste 22.000 kg deșeuri din hârtie și carton, oprit în Vama Giurgiu

de Redacția Jurnalul    |    19 Aug 2023   •   20:20
Camion încărcat cu peste 22.000 kg deșeuri din hârtie și carton, oprit în Vama Giurgiu

Polițiștii de frontieră și comisarii Gărzii de Mediu Giurgiu au descoperit într-un camion care intenționa să intre în România, peste 22.000 de kilograme de deșeuri de hârtie și carton.

În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat vineri un cetățean român, în vârstă 32 de ani, aflat la volanul unui ansamblu rutier.

Şoferul transporta deşeuri din hârtie și carton, încărcate din Bulgaria, care erau destinate unei societăţi din Austria.

„Existând suspiciuni cu privire la legalitatea transportului, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat comisarilor Gărzii Naţionale de Mediu - Comisariatul Judeţean Giurgiu. Astfel, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că în ansamblul rutier pezent la control se află cantitatea totală de 22.340 kg deșeuri din hârtie și carton”, transmite, sâmbătă, Poliția de Frontieră.

La verificarea documentelor prezentate, s-a constatat faptul că nu sunt îndeplinite condițiile de intrare în țară, motiv pentru care autorităţile nu au permis accesul mijlocului de transport pe teritoriul României.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: camion deşeuri