x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Caz revoltător în Ilfov. Un adolescent de 13 ani, bătut și umilit de o fată

Caz revoltător în Ilfov. Un adolescent de 13 ani, bătut și umilit de o fată

21 Noi 2020   •   12:30
Caz revoltător în Ilfov. Un adolescent de 13 ani, bătut și umilit de o fată

Un băiat de 13 ani a fost umilit și snopit în bătaie de o fată de 11 ani. Scena a fost filmată într-o locuință din județul Ilfov. La ea asistă mai mulți copii care se distrează pe seama băiatului pălmuit, scrie Mediafax

„În urma imaginilor apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care rezultă faptul că față de un minor sunt exercitate acte de violență și amenințări de către alte două persoane”, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov transmite că polițiștii orașului Măgurele s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal.

Se fac cercetări pentru amenințare și lovirea sau alte violente, urmărirea penală fiind supravegheată de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Până acum, polițiștii orașului Măgurele au identificat persoana vătămată, fiind vorba despre un băiat de 13 ani, precum și ofată de 11 ani, bănuită de săvârșirea faptelor sesizate.

„În continuare, Polițiștii orașului Măgurele desfășoară activități specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea cu exactitate a tuturor condițiilor și împrejurărilor în care s-au desfășurat actele de violență, pentru luarea masurilor legale, care se impun”, transmit polițiștii din Ilfov.

Conform unor surse din achetă, scena a fost filamtă într-o locuință privată din județul Ilfov.

 

×
Subiecte în articol: baiat bataie