x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cel mai prost hoț din țară: A furat o mașină stricată și a adormit în ea

Cel mai prost hoț din țară: A furat o mașină stricată și a adormit în ea

25 Sep 2017   •   10:02
Cel mai prost hoț din țară: A furat o mașină stricată și a adormit în ea
Sursa foto: jinga80/Getty Images/iStockphoto

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna gălăţeană Bălăbăneşti, a fost prins de poliţiştii rutieri vasluieni într-o pădure din apropierea municipiului Bârlad, dormind într-un autoturism pe care îl furase.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în momentul în care a fost găsit lângă Bârlad, tânărul se afla deja sub măsura controlului judiciar pentru o faptă similară, comisă la începutul lunii septembrie, tot în judeţul Vaslui.

'Bărbatul a sustras o maşină pe care a condus-o aproximativ 1,5 kilometri. Autoturismul nu a mai mers, oprindu-se undeva la marginea unei păduri, iar bărbatul a adormit la volan. Poliţiştii rutieri l-au identificat pe bărbatul care a sustras maşina şi au constatat că acesta a fost pus sub control judiciar, după ce, la începutul lunii, a sustras o maşină din curtea unui parc auto şi s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi fără a avea permis de conducere, provocând un accident', a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

În cursul zilei de luni, magistraţii de la Judecătoria Bârlad vor analiza înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv pentru tânărul de 23 de ani.

Pe data de 5 septembrie, bărbatul a sustras un autoturism dintr-un parc auto de pe raza localităţii Bădeana, pe care l-a condus pe Drumul European 581. La efectuarea unui viraj, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autovehiculul oprindu-se într-un şanţ de pe marginea părţii carosabile. Imediat după avarierea autoturismului, şoferul a coborât de la volan şi a fugit. Un martor la eveniment a sesizat poliţiştii prin apelul de urgenţă 112.

Poliţiştii Biroului Rutier Bârlad au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. La momentul respectiv, tânărul a fost arestat preventiv pentru 24 de ore şi apoi plasat sub control judiciar. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: hot