x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cinci răniţi, între care doi copii, în urma coliziunii dintre patru autoturisme, în județul Neamț

Cinci răniţi, între care doi copii, în urma coliziunii dintre patru autoturisme, în județul Neamț

26 Dec 2019   •   20:26
Cinci răniţi, între care doi copii, în urma coliziunii dintre patru autoturisme, în județul Neamț

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite joi seara în urma coliziunii dintre patru autoturisme pe drumul naţional DN15B în localitatea Pipirig, din judeţul Neamţ.

Victimele sunt doi minori de 5 ani, respectiv 7 ani, din Suceava, două tinere de 19 şi 22 de ani, din Botoşani şi o femeie de 37 de ani, din Brăila, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef Georgiana Moşu.

Accidentul s-a produs după ce un tânăr de 22 ani, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Bacău, ar fi redus viteza pentru a nu intra în coliziune cu un autoturism din faţa sa, care vira la stânga.

Maşina înmatriculată în Bacău a fost lovită în spate de un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Suceava, care nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de aceasta.

De asemenea, autoturismul condus de bărbatul din Suceava a fost lovit în partea din spate de un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Botoşani, care la rândul său a fost lovit de un alt autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din Brăila.

Victimele au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident neamţ