x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Coronacriza: Activitatea cu publicul, restrânsă timp de două săptămâni, la Primăria Sectorului 5

Coronacriza: Activitatea cu publicul, restrânsă timp de două săptămâni, la Primăria Sectorului 5

24 Noi 2020   •   21:10
Coronacriza: Activitatea cu publicul, restrânsă timp de două săptămâni, la Primăria Sectorului 5
Sursa foto: Sursă: Facebook/ Primăria Sectorului 5

Activitatea cu publicul va fi restrânsă timp de două săptămâni la Primăria Sectorului 5 din Capitală, după ce mai mulți angajați s-au infectat cu virusul SARS CoV-2. În următoarele două săptămâni vor fi eliberate doar anumite documente și vor fi oficiate cununii civile în cadru restrâns.

Primarul Cristian-Victor Piedone Popescu a dispus marți suspendarea activității de lucru cu publicul în sediul situat pe Strada Fabrica de Chibrituri, în perioada 25 noiembrie – 7 decembrie.

În următoarea perioadă vor lucra cu publicul doar angajații Direcției pentru Evidența Persoanelor pentru eliberarea certificatelor de naștere sau deces. De asemenea, se vor oficia cununiile civile programate în această perioadă, dar într-un cadru mult mai restrâns, cu cel mult 6 persoane.

Persoanele care au intrat în contact direct cu angajații infectați au fost testați și vor rămâne acasă până la primirea rezultatului. Dacă acesta va fi negativ, angajații vor reveni la locul de muncă. Salariații care nu sunt confirmați cu coronavirus și care lucrau cu publicul vor veni la serviciu, a stabilit conducerea primăriei.

Toate spațiile din clădirea Primăriei urmează să fie dezinfectate de o firmă specializată. Totodată, ședința de consiliu din data de 26 noiembrie a fost amânată deoarece Secretarul General al Primăriei și mai mulți directori au fost confirmați cu virusul SARS CoV-2.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: primărie sector 5