x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale CRBL, primele declarații după accidentul din Hunedoara. Artistul a ajuns cu ambulanța în Capitală

CRBL, primele declarații după accidentul din Hunedoara. Artistul a ajuns cu ambulanța în Capitală

de Redacția Jurnalul    |    07 Aug 2023   •   14:15
CRBL, primele declarații după accidentul din Hunedoara. Artistul a ajuns cu ambulanța în Capitală
Sursa foto: antena3CNN

CRBL a fost implicat într-un accident de motocicletă în Huneaodara. El a fost transferat în Capitala cu ambulanța.

Aflat pe motocicletă, cântărețul s-ar fi angajat în depășirea unei coloane de maşini.

"Sunt bine. Sunt foarte bine. Se poate şi mai bine, dar sunt foarte bine. În câteva zile vă povestesc", a spus acesta. 

"La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de  ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din orașul Hațeg, având direcția de mers Caransebeș spre Hațeg, la intersecția cu strada Dr. Victor Babeș, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară  a unei coloane de mașini aflate în așteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeș, județul  Caraș-Severin, care se deplasa în fața  sa și care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeș.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambii  conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", transmite poliția.

Eduard Mihail Andreianu, cunoscut sub numele de scenă CRBL, este cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor român. A devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu.

×
Subiecte în articol: CRBL accident motocicleta hunedoara