x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat de 50 de ani, ucis și abandonat în spatele unui magazin

Bărbat de 50 de ani, ucis și abandonat în spatele unui magazin

de Redacția Jurnalul    |    06 Dec 2023   •   21:25
Bărbat de 50 de ani, ucis și abandonat în spatele unui magazin

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost găsit mort, miercuri, în spatele unui magazin din comuna Slătioara, județul Olt, iar pe corp prezenta urme de violență. Polițiștii au identificat la scurt timp un individ în vârstă de 70 de ani, bănuit de crimă.

Poliția Olt a fost sesizată, prin apel la 112, că, în spatele unui magazin din comuna Slătioara, județul Olt, se află o persoană decedată, care prezintă urme de violență.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa au identificat trupul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Slătioara, care era decedat.

A fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.

În urma cercetărilor făcute de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din comuna Slătioara, bănuit de comiterea faptei.

În prezent, bărbatul se află în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: crima bărbat magazin abandonat