x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Decesul 400: Om al străzii cu multe probleme de sănătate

Decesul 400: Om al străzii cu multe probleme de sănătate

17 Apr 2020   •   10:23
Decesul 400: Om al străzii cu multe probleme de sănătate
Sursa foto: Captura Antena 3

Autoritățile dau detalii despre decesul numărul 400 din cauza coronavirusului: un om al străzii din Galați, cu multe probleme de sănătate.

Femeia de 62 de ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi pe 6 aprilie.

Ea avea probleme respiratorii şi după ce a fost testată, medicii au aflat că este infectată cu virusul COVID-19. Aceasta a rămas internată la spitalul judeţean, respectându-se regulile izolării, şi a murit la o săptămână de la internare. Victima avea numeroase alte probleme de sănătate.

„Femeie, 62 ani din judeţul Galaţi (om al străzii). Se prezintă în UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi în data de 06.04.2020 cu simptome respiratorii şi se recoltează probe pentru COVID-19. Se izolează în izolator apoi este internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă-Boli Infecţioase. Rezultat pozitiv pe data de 06.04.2020. Decedata pe data de 11.04.2020. Comorbidităţi: Boală autoimună, HTA, obezitate”, scrie în raportarea Grupului de Comunicare Strategică.

Conform statsticilor, acesta este decesul cu numărul 400 în plan naţional, în timp ce la Galaţi sunt consemnate 16 decese. Angajaţii DSP au declanşat o anchetă epidemiologică pentru a stabili cu cine a intrat în contact persoana fără adăpost.

Mediafax

×
Subiecte în articol: coronavirus galaţi