x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bărbați confirmați cu noul coronavirus în ATI, la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași

Doi bărbați confirmați cu noul coronavirus în ATI, la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași

18 Mar 2020   •   16:57
Doi bărbați confirmați cu noul coronavirus în ATI, la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași

Doi bărbați din Suceava, internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, după ce au fost confirmați cu infecția cu noul coronavirus au fost mutați la Anestezie Terapie Intensivă.

Din cauza numărului mare de cazuri, managerul unității medicale a decis să mai transforme încă o secție a spitalului pentru tratamentul acesotr pacienți.

Doi dintre cei 31 pacienți cu noul coronavirus internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași au fost mutați miercuri la ATI.

“Este vorba despre pacientul din Suceava, primul venit, care a fost luat pentru a fi supravegheat pentru că are acea boală de fond, şi un alt pacient care a venit în cursul nopţii de la Suceava, cu insuficienţă respiratorie, şi care este în terapie intensivă, primeşte oxigen pe mască, vom vedea cum vor evolua lucrurile”, a declarat miercuri presei Carmen Dorobăț, manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Din cauza numărului mare de cazuri, managerul a decis să mai deschidă o secție pentru tratamentul celor confirmați cu noul tip de coronavirus.

Miercuri după-amiază, la Iași sunt internați 31 de pacienți cu noul tip de coronavirus, o parte dintre aceștia fiind din Iași, iar ceilalți din alte județe ale Moldovei.

Mediafax

×
Subiecte în articol: bolnavi spital iasi coronavirus