x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi bărbaţi din Arad au găsit o metodă inedită de a alimenta gratis mașina în benzinarie

Doi bărbaţi din Arad au găsit o metodă inedită de a alimenta gratis mașina în benzinarie

11 Ian 2018   •   13:02
Doi bărbaţi din Arad au găsit o metodă inedită de a alimenta gratis mașina în benzinarie

Doi tineri din Arad au născocit o metodă prin care făceau plinul la mașină pe gratis, din benzinarie, apoi plecau liniștiți în treaba lor. 

Cei doi sunt cercetați acum de polițiști din Chișineu Criș, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Cei doi furau plăcuțele de înmatriculare de la autoturisme și le montau la mașina pe care o conduceau, după care alimentau mașina într-o stație de distribuție a carburanților, de unde plecau fără să plătească.

Camerele de supraveghere care înregistrau numarul de inmatriculare ii trimiteau pe politisti la adevaratul proprietar al placutelor de inmatriculare, care n-avea vreo implicare.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 20 de ani, din Pâncota, și un minor de 16 ani, din Șiria, care au sustras plăcuțele de înmatriculare ale unui autorurism parcat pe o stradă din Chișineu Criș.

Ulterior, au montat numerele de înmatriculare pe autoturismul tânărului de 20 de ani și au alimentat la o stație de distribuție a carburanților din Chișineu Criș. Cei doi tineri au plecat fără a plăti contravaloarea carburantului, adică 250 de lei.

„Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a celor doi tineri, pe numele acestora fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere a unui autoturism, având numere false“, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.Observator.tv

×
Subiecte în articol: alimentare gratis peco