x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi cetăţeni bulgari au fost răniţi după ce TIR-ul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 65

Doi cetăţeni bulgari au fost răniţi după ce TIR-ul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 65

27 Aug 2018   •   15:24
Doi cetăţeni bulgari au fost răniţi după ce TIR-ul în care se aflau s-a răsturnat pe DN 65

Doi cetăţeni bulgari au fost răniţi după ce TIR-ul în care se aflau s-a răsturnat, accidentul având loc luni pe DN 65 (E 574), la Găneasa, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu. 

Poliţiştii au stabilit că şoferul autocamionului, cetăţean bulgar, a pierdut controlul direcţiei de mers, după o curbă, iar TIR-ul a ieşit de partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp. 

În autocamion se aflau şoferul şi un pasager, ambii cetăţeni bulgari, iar pasagerul a rămas încarcerat. TIR-ul era încărcat cu haine. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Victor Enuş, în ajutorul victimelor au intervenit pompierii de la Detaşamentul Slatina, cu o autospecială pentru descarcerări grele, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD precum şi un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Olt. 

"La sosirea echipajelor autocamionul a fost găsit în afara carosabilului, răsturnat pe o parte, iar pasagerul a fost găsit încarcerat.Pentru extragerea persoanei blocate, pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, accesul către victimă fiind îngreunat de poziţia în care se afla TIR-ul şi de materialele aflate în cabina acestuia. Pacientul, în vârstă de 45 de ani, cetăţean bulgar, a fost conştient pe tot parcursul intervenţiei şi prezenta traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, fractură deschisă la glezna stângă, suspiciune de fractură la antebraţul drept şi escoriaţii la membrele inferioare. Şoferul autocamionului, în vârstă de 39 de ani, cetăţean bulgar, prezenta traumatism cranio-facial şi escoriaţii la nivelul piciorului drept", a precizat reprezentantul ISU Olt. 

Ambele victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. AGERPRES

×
Subiecte în articol: TIR răsturnat pe DN 65