x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Drona realizatorului Charlie Ottley a fost găsită

Drona realizatorului Charlie Ottley a fost găsită

07 Iun 2022   •   14:46
Drona realizatorului Charlie Ottley a fost găsită
Sursa foto: Foto: Facebook

Drona realizatorului Charlie Ottley a fost găsită de un bărbat în Parcul Civic din Timișoara și predată polițiștilor, care o vor înmâna deținătorului, a anunțat, marți, Poliția Timiș.

Potrivit Poliției Timiș, după ce au fost depistați cei trei bănuiți de comiterea furtului din Parcul Civic, polițiștii Secției 1 Timișoara au continuat investigațiile, iar, la scurt timp a fost identificat și bărbatul care a găsit drona.

Aceasta fusese abandonată de cei trei copii pe strada I.C. Brătianu din Timișoara.

Bărbatul care a găsit echipamentul a fost contactat și a predat drona polițiștilor în cursul zilei de marți.

Drona urmează să fie înmânată aparținătorului, respectiv realizatorului Charlie Ottley.

Luni, la prânz, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați că în Parcul Civic din Timișoara unui bărbat i-a fost sustrasă o geantă care conținea o dronă. Victima era realizatorul de documentare Charlie Ottley, căruia i s-au furat echipamente, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice. Charlie Ottley, realizatorul documentarelor „Wild Carpathia” şi „Flavors of Romania”, era la Timişoara pentru a filma un clip de promovare a judeţului. După câteva ore, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reușit identificarea și depistarea, în zona Pieței 700, a trei copii, respectiv doi băieți și o fată, cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani, care ar fi bănuiți de acest furt.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Charlie Ottley