x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Dublă CRIMĂ la Turnu Măgurele. Doi adolescenți au fost omorâți cu sânge rece și ascunși într-o casă părăsită

Dublă CRIMĂ la Turnu Măgurele. Doi adolescenți au fost omorâți cu sânge rece și ascunși într-o casă părăsită

26 Oct 2022   •   11:09
Dublă CRIMĂ la Turnu Măgurele. Doi adolescenți au fost omorâți cu sânge rece și ascunși într-o casă părăsită

Doi adolescenți din Turnu Măgurele au fost uciși cu sânge rece și apoi ascunși într-o casă părăsită. Agresorul a fost prins dar motivul crimelor nu se cunoaște deocamdată.

Fata avea 16 ani iar băiatul 18 ani și erau iubiți. Ei au fost omorâți și apoi transportați de criminal în portbagajul unei mașini la o casă părăsită din localitatea Drăgănești de Vede, transmite antena3CNN

Dispariția celor doi a fost anunțată la 112 de către fratele tânărului. În urma sesizării, poliția și procurorii au demarat o anchetă, în urma căreia i-au găsit pe aceștia, morți și ascunși în casa părăsită. 

"În ziua de 25 octombrie, un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma  activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri,care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul.

Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă de locuit părăsită.

Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman", transmite Poliţia Teleorman.

Motivul crimelor nu se cunoaște deocamdată.

×
Subiecte în articol: adolescenti crima turnu magurele