x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Explozie într-o gospodărie din județul Argeș. O victimă cu arsuri grave, transportată la spital

Explozie într-o gospodărie din județul Argeș. O victimă cu arsuri grave, transportată la spital

de Redacția Jurnalul    |    03 Mar 2024   •   10:35
Explozie într-o gospodărie din județul Argeș. O victimă cu arsuri grave, transportată la spital
Sursa foto: ISU Timis/facebook

Pompierii din Argeș intervin duminică în comuna Priboieni, unde a avut loc o explozie urmată de incendiu într-o gospodărie.

Potrivit ISU Argeș, pompierii au fost solicitați duminică dimineața să intervină în cazul unei explozii produsă în camera centralei unei gospodării din comuna Priboieni.

Este vorba despre o explozie urmată de incendiu, flăcările manifestându-se în camera centralei, pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș a preluat o victimă care prezintă arsuri pe corp, în sprijinul acestuia intervenind și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Intervenția este în desfășurare.

Potrivit IPJ Argeș, este vorba de un bărbat de 67 de ani, care ar fi suferit leziuni ca urmare a unei deflagrații provocată de manevrarea necorespunzătoare a unei butelii de voiaj, în camera centralei termice din locuința acestuia.

Victima a fost transportată la spital.

„Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză urmează să fie întocmit un dosar penal”, a transmis Poliția Argeș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: explozie argeş