x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Explozie puternică într-un bloc din Pitești: mai multe apartamente și o mașină, distruse

Explozie puternică într-un bloc din Pitești: mai multe apartamente și o mașină, distruse

de Redacția Jurnalul    |    13 Ian 2023   •   07:29
Explozie puternică într-un bloc din Pitești: mai multe apartamente și o mașină, distruse
Sursa foto: ISU Argeș

Mai multe apartamente au fost distruse, iar o mașină a fost deteriorată în urma unui explozii care a avut loc vineri dimineața într-un bloc din Pitești. Proprietara a fost rănită ușor și a fost dusă la spital.

Potrivit ISU Argeș, explozia a avut loc în jurul orei 03:50 și nu a fost urmată de incendiu.

Deflagrația s-a produs într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Pitești.

În urma exploziei, proprietara locuinței, o femeie în vârstă de 69 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost preluată și transportată la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Paramedicii SMURD au monitorizat încă o femeie care a suferit un atac de panică, dar aceasta nu a avut nevoie de transport la spital.

„Pagube însemnate au fost constatate până acum la patru apartamente situate la parterul blocului, pe casa scării până la etajul 1 și la un autoturism parcat în apropiere. Totodată, până acum au mai fost afectate ușor alte trei locuințe de la etajele superioare ale aceleiași scări a blocului. Pagubele înregistrate au fost în principal la elementele de tâmplărie (ferestre și uși) ale locuințelor. Autoturismul prezintă zgârieturi și o anvelopă spartă”, transmite ISU Argeș.

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: explozie piteşti