x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Explozie cumplită! Un rezervor de combustibil a sărit în aer la ieșirea din Galați

Explozie cumplită! Un rezervor de combustibil a sărit în aer la ieșirea din Galați

de Redacția Jurnalul    |    07 Dec 2022   •   08:48
Explozie cumplită! Un rezervor de combustibil a sărit în aer la ieșirea din Galați
Sursa foto: ISU Galați

O explozie puternică s-a produs miercuri, la ieșirea din orașul Galați, în curtea unei societăți care distribuie carburant. Nu au fost victime, dar pagubele sunt însemnate. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU Galați.

Potrivit echipelor de intervenție, explozia puternica a fost urmată de un incendiu. La fața locului au acționat două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară, un echipaj de descarcerare și echipajul SMURD tip B din cadrul Detașamentului de Pompieri Galați.

Pompierii au stabilit că explozia a avut loc la un rezervor în care se aflau resturi de carburant. Nu au fost victime, dar explozia a avariat clădirile și instalațiile din vecinătate.

„Explozia a avut loc la un rezervor cu o capacitate de 60.000 de litri, în care se aflau resturi de carburant. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, dar deflagrația a produs pagube la instalațiile aferente rezervorului și la clădirile aflate în proximitate. Nu au fost înregistrate victime”, au anunțat reprezentanții ISU.

Cauza probabilă a exploziei va fi stabilită la finalul misiunii.

×
Subiecte în articol: explozie rezervor combustibil