x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie în Argeș! O fetiță de 10 luni a murit într-un cumplit accident. Micuța se afla în brațele mamei

Tragedie în Argeș! O fetiță de 10 luni a murit într-un cumplit accident. Micuța se afla în brațele mamei

de Redacția Jurnalul    |    13 Mai 2023   •   16:20
Tragedie în Argeș! O fetiță de 10 luni a murit într-un cumplit accident. Micuța se afla în brațele mamei

O fetiță de 10 luni a murit sâmbătă în urma unui accident rutier care a avut loc în Mălureni, județul Argeș. Mașina în care se afla copila era condusă de bunica ei și se pare că a părăsit drumul. Minora nu era în scaun pentru copil, fiind ținută în brațe de mamă.

Potrivit ISU Argeș, o mașină a părăsit partea carosabilă cu trei ocupanți la bord pe raza localității Mălureni.

Salvatorii au intervenit cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare, două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă, ăla de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Fetiță în vârstă de 10 luni a fost preluată de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă în stare gravă și i s-au făcut manevre de resuscitare, fiind și intubată pe drumul spre spital.

Din păcate, copila a decedat, spun reprezentații Poliției Argeș.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, o femeie de 39 de ani, din Mușătești, care conducea un autoturism pe DJ 703i, din direcția Pitești către Mușătești, în localitatea Mălureni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi rulat pe șanțul pentru scurgerea apelor pluviale și ar fi acroșat un cap de pod. În autoturism, pe lângă conducătoarea auto se aflau trei persoane: o fată de 17 ani și fiica sa de 10 luni (pe care o ținea in brațe pe bancheta din spate) și un băiat de 13 ani. Fetița de 10 luni, care era inconștientă în urma accidentului, împreună cu mama sa, au fost preluate de către șeful Postului de Poliție Mălureni, în vederea deplasării în întâmpinarea ambulanței solicitate la caz”, arată Poliția Argeș.

Din păcate, în urma eforturilor depuse de cadrele medicale, fetița de 10 luni a decedat la spital.

În urma impactului, băiatul de 13 ani, pasager în autoturism, a fost rănit. Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul de Pediatrie.

Bunica fetei, cea care conducea mașina, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: fetita accident argeş