x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Focar de Covid 19 la un centru de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru copii din Lugoj

Focar de Covid 19 la un centru de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru copii din Lugoj

04 Noi 2020   •   14:26
Focar de Covid 19 la un centru de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru copii din Lugoj

Un focar de Covid 19 a apărut la un centru de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru copii din Lugoj. 22 de persoane sunt infectate, iar Direcția de Sănătate a început o anchetă epidemiologică.

Focarul de la Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru copii Lugoj a fost confirmat miercuri. Este vorba despre 22 de cazuri confirmate, dar reprezentanții Direcţiei de Sănătate Publică Timiș țin focarul sub supraveghere, scrie Mediafax

În Timiș sunt active 24 focare de Covid 19, cele mai mari fiind la Penitenciarul Timișoara, la Spitalul Clinic de Urgență Timișoara, la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia și la Spitalul de Psihiatrie Jebel.

Județul Timiș depășește, miercuri, cinci persoane la mia de locuitori în ceea ce privește coeficientul de infectare și se alătură, astfel, județelor Cluj și Sălaj, aflate deja la acest nivel.

 

×
Subiecte în articol: focar covid 19 Lugoj