x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gara de Nord, paralizată de o defecţiune tehnică. Trenurile au întârzieri de peste două ore

Gara de Nord, paralizată de o defecţiune tehnică. Trenurile au întârzieri de peste două ore

de Antena 3    |    06 Apr 2016   •   15:00
Gara de Nord, paralizată de o defecţiune tehnică. Trenurile au întârzieri de peste două ore
Sursa foto: Foto: Intact Images

Mai multe trenuri de călători sunt oprite în acest moment la intrarea în Capitală, iar întârzierile la garniturile care trebuie să ajungă în Gara de Nord ajung şi la 140 de minute, din cauza unei defecţiuni, informează CFR Călători.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că echipele feroviare intervin pentru remedierea unui deranjament tehnic semnalat la sistemul de dirijare a traficului pe segmentul de cale ferată Buftea-Chitila”, se precizează într-un comunicat de presă al celor de la CFR Călători.

”Angajaţii companiei sunt pe teren şi execută lucrări de remediere, astfel încât circulaţia trenurilor să fie reluată în cel mai scurt timp.”, mai precizează respectivul comunicat.

Mai multe trenuri care trebuie să intre în Bucureşti sunt oprite, înainte de intrarea în Capitală, din cauza unei defecţiuni la sistemul electronic de dirijare a traficului.

În acest moment, şase garnituri sunt oprite, iar în Gara de Nord se afişează întârzieri de 140 de minute, pentru trenul InterRegio care trebuie să sosească de la Suceava.

×