x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un bărbat gelos a tras cu un pistol către concubina sa și bărbatul cu care se afla

Un bărbat gelos a tras cu un pistol către concubina sa și bărbatul cu care se afla

de Redacția Jurnalul    |    22 Sep 2023   •   13:45
Un bărbat gelos a tras cu un pistol către concubina sa și bărbatul cu care se afla

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost reținut, vineri, după ce, din gelozie, s-a apropiat de mașina în care se aflau concubina sa și un bărbat, l-a împușcat în cap pe acesta, iar când a vrut să tragă în femeie arma nu s-a declanșat, așa că a scos-o și a a lovit-o până a rămas inconștientă.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus, vineri, reţinerea pe o durata de 24 ore a unui bărbat în vârstă de 50 ani, acuzat de violenţă în familie, în modalitatea tentativei la omor calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă letală fără drept.

Inculpatul urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, în timp ce persoanele vătămate se aflau într-un autovehicul parcat în parcarea unui magazin de pe raza mun.Arad, pe fondul geloziei, inculpatul având asupra sa un pistol din categoria armelor letale, s-a apropiat de autovehiculul în care se aflau cele două persoane vătămate şi, din lateral, pe geamul uşor coborât al portierei dreapta faţă, a executat un foc de armă asupra persoanei vătămate de sex masculin, împuşcându-o în cap, după care inculpatul a îndreptat arma spre persoana vătămată de sex feminin, concubina sa şi a apăsat de mai multe ori pe trăgaci, însă, focul nu s-a declanşat”, transmite, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Vâzând că nu poate trage cu arma către concubina sa, inculpatul a prins-o de mână şi a scos-o din autoturism, a pus-o la pământ şi a lovit-o în mod repetat cu picioarele în zona capului, până aceasta a rămas inconştientă.

După ce a lăsat-o pe femeie inconștientă, agresorul s-a deplasat către bărbatul împușcat, rămas în habitaclul mașinii şi, prin portiera dreapta faţă rămasă deschisă, s-a aplecat în interior şi l-a înjunghiat în gât cu o şurubelniţă.

În urma loviturilor primite, cele două persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Bărbatul împușcat este în comă de gradul IV și a suferit un stop respirator, fiind resuscitat. Leziunile traumatice constatate pun în primejdie viaţa victimei, spun procurorii.

În ceea ce o privește pe femeie, aceasta prezintă leziuni traumatice care necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Din verificările efectuate de organele de cercetare penală la faţa locului a rezultat că arma folosită de inculpat este un pistol din categoria armelor letale cu glonţ, inculpatul nefiind autorizat să deţină nici o categorie de arme, letale sau neletale.

Cercetările penale în cauză au fost efectuate cu sprijinul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Arad.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: gelozie concubina pistol