x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gest extrem! Un bărbat din Argeş s-a sinucis după ce a băut o sticlă de whisky

Gest extrem! Un bărbat din Argeş s-a sinucis după ce a băut o sticlă de whisky

09 Feb 2018   •   12:42
Gest extrem! Un bărbat din Argeş s-a sinucis după ce a băut o sticlă de whisky

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Argeş, s-a sinucis chiar de ziua lui. Bărbatul a băut o sticlă de whisky şi apoi s-a aruncat către moarte.Totul s-a întâmplat ieri, în zona Autobazei din Prundu - Piteşti.

Constantin Strîmbu, din localitatea Dărmăneşti, suferea de depresie după ce s-a întors în ţară, din Spania, acolo unde muncise pentru familia sa, şi a aflat că soţia vrea să divorţeze.

Nu a putut suporta gândul că se va despărţi de soţia alături de care a trăit o viaţă întreagă şi a decis să îşi pună capăt zilelor.

Cu numai o zi înainte, bărbatul a mai avut o tentativă de suicid, însă a fost salvat. El a vrut să sară de pe un pod, însă a fost oprit la timp de o persoană.

 

Ieri, în ziua în care a împlinit 49 de ani, Constantin Strîmbu a mers în apropierea Autobazei Prundu, şi-a cumpărat de la un magazin o cafea, o sticlă de whisky şi una de Coca Cola şi a mers pe calea ferată.

După ce a băut cafeaua, bărbatul a băut şi sticla de whisky cu Cola, iar apoi şi-a sunat fiica.

I-a spus că este foarte supărat din cauza deciziei luate de mama sa de a divorţa şi a anunţat-o că se va sinucide pentru că nu mai are pentru ce trăi.

După ce a încheiat apelul, bărbatul s-a aruncat în faţa unei locomotive şi a murit pe loc.Observator.tv

 

×
Subiecte în articol: bărbat argeş sinucidere