x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Gest șocant: Un tată din Bihor şi-a sfătuit fiica să se dea sora ei mai mare la Vamă

Gest șocant: Un tată din Bihor şi-a sfătuit fiica să se dea sora ei mai mare la Vamă

22 Aug 2017   •   17:00
Gest șocant:  Un tată din Bihor şi-a sfătuit fiica să se dea sora ei mai mare la Vamă

Poliţiştii de frontieră bihoreni au oprit, pe sensul de ieşire din ţară al frontierei Borş, un autoturism Mercedes condus de Graţian B., în vârstă de 40 de ani.

În maşină se mai afla o tânără în vârstă de 16 ani, care însă s-a legitimat prezentând cartea de identitate a surorii sale majore. Culmea este că fata a fost sfătuită să facă asta chiar de tatăl ei, care voia să o ducă în Olanda fără procură din partea mamei.

Poliţiştii şi-au dat seama că nu e vorba de aceeaşi persoană aşadar cele două persoane au fost conduse la sediul PTF Borş pentru cercetări.

"În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că este vorba despre o tânără în vârstă de 16 ani, cetăţean român, care a prezentat la controlul de frontieră cartea de identitate a surorii sale majore. Totodată, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că şoferul autoturismului, Graţian B., este tatăl minorei şi el a fost cel care a sfătuit-o pe tânără să recurgă la această metodă deoarece nu avea procură din partea mamei şi dorea să ajungă împreună cu aceasta în Olanda", a precizat comisarul-şef Laura Bondar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, fals privind identitatea, complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi fals privind identitatea prin atribuirea unei identităţi reale a altei persoane.ObservatorTv

×
Subiecte în articol: vama identitate falsa