x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale GRAV ACCIDENT în DOLJ. 3 trei tineri au murit, iar un copil a fost rănit

GRAV ACCIDENT în DOLJ. 3 trei tineri au murit, iar un copil a fost rănit

20 Apr 2016   •   12:30
GRAV ACCIDENT în DOLJ. 3 trei tineri au murit, iar un copil a fost rănit

Trei tineri din Craiova cu vârste cuprinse între 21 şi 33 de ani au decedat, iar un copil de trei ani a suferit leziuni uşoare în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri dimineaţa în localitatea doljeană Branişte.

Potrivit IPJ Dolj, accidentul a avut loc pe DN 56, la intrarea în localitatea Branişte. Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani din Craiova conducea un autoturism din direcţia Calafat către Craiova şi din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului conducătorul auto şi verişorul lui de 23 de ani au decedat pe loc. O tânără de 21 de ani din Craiova a fost transportată în stare gravă la spital unde a decedat, iar un copil de 3 ani a suferit leziuni uşoare, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Oamenii legii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Sursa: AGERPRES

×