x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Harghita: Femeie de 39 ani, găsită moartă într-o mofetă din localitatea Sântimbru-Băi

Harghita: Femeie de 39 ani, găsită moartă într-o mofetă din localitatea Sântimbru-Băi

31 Iul 2016   •   15:25
Harghita: Femeie de 39 ani, găsită moartă într-o mofetă din localitatea Sântimbru-Băi

O femeie de 39 de ani a fost găsită moartă într-o mofetă din localitatea Sântimbru-Băi, anchetatorii fiind de părere că este vorba de un accident provocat de acumulările de gaze.

Alerta a fost dată de un bărbat care a găsit-o pe femeie prăbuşită în mofetă, la faţa locului deplasându-se un echipaj de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, cu o autospecială de transport scafandri.

Purtătorul de cuvânt al ISU, Alina Ciobotariu, a declarat că pompierii au intrat în mofetă cu măşti de gaze pe faţă şi au reuşit să o scoată pe femeia decedată. Potrivit sursei citate, 'mofeta era o construcţie din lemn, unde se cobora în subsol pe nişte trepte, iar trupul femeii a fost la o adâncime de 2 metri faţă de nivelul solului'

Criminaliştii au stabilit că victima este din localitatea Cârţa şi, cel mai probabil, se afla în zonă în excursie, întrucât familia sa deţine în Sântimbru Băi o casă de vacanţă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a precizat că 'se pare că a fost vorba de un accident, întrucât nu există date şi indicii că ar fi vrut să îşi pună capăt zilelor'.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

AGERPRES

×