x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Horia Constantinescu,Șeful OPC Constanța “amenințat” prin mesaje private: “Multe lumânări vor arde pentru sănătatea ta, micuțule!”

Horia Constantinescu,Șeful OPC Constanța “amenințat” prin mesaje private: “Multe lumânări vor arde pentru sănătatea ta, micuțule!”

18 Iul 2017   •   11:30
 Horia Constantinescu,Șeful OPC Constanța “amenințat” prin mesaje private: “Multe lumânări vor arde pentru sănătatea ta, micuțule!”

În urma controalelor efectuate în ultima vreme de către inspectorii OPC la restaurantele și terasele din Constanța și Mamaia au ieșit la iveală nereguli mari, iar patronii și apropiații acestora au început să recurgă  la amenințări.

Condițiile greu de imaginat în care se pregăteau mâncărurile, au dus la închiderea sau suspendarea activității mai multor afaceri din Constanța, după controalele OPC, iar așa cum era de așteptat, repercursiunile nu au întârziat să apară.

 Inspectorii OPC au scos la iveală mult gunoi ascuns sub preș.  Condițiile greu de imaginat în care se pregăteau mâncărurile, au dus la închiderea sau suspendarea activității mai multor afaceri din Constanța. Așa cum era de așteptat, repercursiunile nu au întârziat să apară.

Horia Constantinescu, directorul OPC Constanța spunea, după închiderea “Cuptorului cu Plăcinte” din Satul de Vacanță, că i s-au transmis “salutări” prin intermediul unei cunoștințe comune, din partea lui Gheorghe Pelehra.

Gestul a fost trecut cu vederea. Noaptea trecută însă, Constantinescu a primit mai multe mesaje prin intermediul Facebook:

“spune ca esti copil de mason… o parte din romii din ct nu vor mai vota psd. Am mai inteles ca si tu ai tente de a devein primar voi lucre si eu impotriva ta ne-ai pus bine vara asta si multe lumanari vor arde ptr sanatatea ta micutule”, scrie în mesajul semnat de A.M. , cel despre care șeful OPC spune că este ginerele proprietarului de la Cuptorul cu Plăcinte. sursa ct.news.ro

×
Subiecte în articol: controale opc constanta