x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iaşi: Accident cu multiple victime, în care au fost implicate trei maşini, provocat de un şofer de 18 ani

Iaşi: Accident cu multiple victime, în care au fost implicate trei maşini, provocat de un şofer de 18 ani

09 Noi 2016   •   08:44
Iaşi: Accident cu multiple victime, în care au fost implicate trei maşini, provocat de un şofer de 18 ani

Mai multe persoane au ajuns la spital după ce un tânăr şofer, în vârstă de numai 18 ani, care avea permis de 12 zile, a provocat un accident în care au fost implicate trei autoturisme, la Leţcani, pe Drumul European 583. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat miercuri că în accidentul produs pe DE 583 au fost implicate trei autovehicule, trei persoane fiind rănite. 

Potrivit acesteia, tânărul, în timp ce încercat să vireze la stânga pe E 583, dinspre localitatea Bogonos, nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul, cele două maşini intrând în coliziune. În urma impactului, Fordul condus de tânăr a fost proiectat pe celălalt sens de circulaţie, într-o autospecială. În urma accidentului, şoferul şi pasagera din Ford, precum şi o femeie care se afla în cealaltă maşină, au fost transportaţi la spital. 

Rezultatul alcool test a arătat că tânărul nu a consumat băuturi alcoolice. 

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

×