x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Iaşi: Taximetrist bătut de clienţii care ulterior i-au furat şi incendiat maşina

Iaşi: Taximetrist bătut de clienţii care ulterior i-au furat şi incendiat maşina

03 Oct 2016   •   13:16
Iaşi: Taximetrist bătut de clienţii care ulterior i-au furat şi incendiat maşina
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Un taximetrist din Paşcani a depus luni plângere la poliţie după ce în cursul nopţii de duminică spre luni a fost bătut de clienţi şi lăsat fără maşină. 

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din Paşcani, susţine că duminică seara, în jurul orei 23,00, a luat cu taxiul două persoane care au cerut să meargă spre suburbia Gâşteşti. 

La intrarea în pădure, clienţii i-au cerut să facă dreapta, pretextând că merg la o casă în construcţie. După aproximativ trei kilometri de circulat pe câmp, cei doi clienţi l-au dat jos din maşină pe taximetrist, l-au bătut şi au plecat cu maşina acestuia. Taximetristul a reuşit să scape fugind până la şosea. 

"După ce a reuşit să scape, taximetristul a plecat spre oraş, pe jos, şi a sunat la serviciul 112. Poliţiştii au demarat cercetările. Maşina acestuia a fost găsită incendiată, încă arzând, în pădurea de la marginea comunei Moţca. Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de intervenţia ISU. A fost făcut un dosar penal pentru tâlhărie calificată. Şoferul a declarat că avea în autoturism 1.800 lei, o parte din sumă fiind banii personali, şi patru telefoane mobile. Există un cerc de suspecţi. Continuă cercetările", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vâjiac. 

×