x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un cuplu din Caraș-Severin dădea petreceri vânătorești cu prostituate și abuza sexual o fetiță

Un cuplu din Caraș-Severin dădea petreceri vânătorești cu prostituate și abuza sexual o fetiță

de Redacția Jurnalul    |    09 Oct 2023   •   21:30
Un cuplu din Caraș-Severin dădea petreceri vânătorești cu prostituate și abuza sexual o fetiță

Un bărbat din Caraș-Severin a fost ridicat vineri de procurorii DIICOT după ce oamenii legi au descoperit că a abuzat sexual o fată de 11 ani și o altă tânără majoră, organiza petreceri vânătorești cu prostituate și deținea ilegal arme.

Conform cercetărilor din perioada mai - octombrie 2023, bărbatul ar fi convins-o pe femeia cu care ar fi avut o relație extraconjugală să o determine pe fiica ei minoră, de 11 ani, și pe nepoata acesteia majoră, să asiste, să participe și ulterior să efectueze acte de natură sexuală în vederea exploatării sexuale în interes propriu a celor două.

Bărbatul, alături de prieteni, dădea petreceri vânătorești la care erau invitate prostituate. „Vânătorii” funcționau fără vreun temei legal, armele fiind deținute în afara legii. Din carnea rezultată în urma partidelor de vânătoare se preparau diferite mezeluri care, mai apoi, erau oferite drept cadou pentru a obține „servicii de interes”, conform Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Bărbatul este acuzat de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism, act sexual cu un minor, corupere sexuală a minorilor, constituirea unui grup infracțional organizat în scopul comiterii unor fapte grave din sfera infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, iar femeia de trafic de minori, trafic de persoane și corupere sexuală a minorilor.

„Carnea de vânat rezultată din aceste activități ar fi fost prelucrată în preparate de tip mezel și ar fi fost, ulterior, comercializată sau oferită cadou în scopul obținerii la schimb a unor servicii de interes pentru membrii grupării.

Totodată, în cadrul întrunirilor și petrecerilor cu circuit închis la care ar fi participat membri ai grupării și persoane din anturajul acestora, liderul grupării ar fi înlesnit practicarea prostituției de către mai multe femei cu aceste persoane, în scopul obținerii de foloase patrimoniale de către aceste femei și de foloase nepatrimoniale pentru sine.

Până acum au fost găsite cinci persoane vătămate de cuplu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ilegal copil abuz