x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Încă un accident cu un copil lovit de mașina Poliției, în Bolintin Vale, județul Giurgiu

Încă un accident cu un copil lovit de mașina Poliției, în Bolintin Vale, județul Giurgiu

17 Ian 2022   •   16:22
Încă un accident cu un copil lovit de mașina Poliției, în Bolintin Vale, județul Giurgiu

Un băiețel 5 ani a fost lovit, luni, de mașina Poliției, în orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu. Poliția informat că micutul era „nesupravegheat, a ieșit în fugă din curte și s-a lovit de un autovehicul aflat în mișcare”, dar nu a pățit nimic.

Luni, în timp ce un polițist din Poliția orașului Bolintin Vale, aflat în serviciu, mergea cu mașina de serviciu pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale, un copil de 5 ani „nesupravegheat a ieșit în fugă din curtea casei și s-a lovit de autovehicul aflat în mișcare”, transmite IPJ Giurgiu.

În urma evenimentului rutier copilul nu a fost rănit, însă, preventiv, a fost schemat un echipaj de ambulanță.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unitătii de parchet. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițistul care conducea autospeciala este încadrat în M.A.I. din anul 2012, este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 și desfășura activități pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale”, informează sursa citată.

Citește și Orașul terorizat de lângă București a cerut ajutor Ministerului de Interne. Răspunsul MAI e revoltător

Reamintim ca joi, 13 ianuarie, două fetițe, ambele de 11 ani, au fost lovite de o mașina de poliție când traversau pe strada Laminorului din sectorul 1 al Capitalei.  În urma impactului, una dintre ele și-a pierdut viața. Cealaltă a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, starea ei fiind stabilă.
 

×
Subiecte în articol: accident