x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu într-un bloc din Ploiești. Un bărbat de 85 de ani a suferit arsuri pe față și mâini

Incendiu într-un bloc din Ploiești. Un bărbat de 85 de ani a suferit arsuri pe față și mâini

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2024   •   09:59
Incendiu într-un bloc din Ploiești. Un bărbat de 85 de ani a suferit arsuri pe față și mâini

Un incendiu a izbucnit vineri dimineața într-un bloc din Ploiești. Un bărbat de 85 de ani a suferit arsuri la nivelul mâinilor și feței și a fost dus la spital.

Potrivit ISU Prahova, la fața locului au intervenit trei autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă. În sprijin, acționează un echipaj SAJ Prahova.

Echipajele au constatat că exista o degajare de fum la nivelul unui apartament situat la etajul 2, fiind inundată cu fum casa scării.

Din informațiile primite de la apelant, o persoană se afla în apartamentul inundat cu fum, posibil intoxicată.

Pompierii au evacuat fumul de pe casa scării și au pătruns în apartament unde se afla victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 85 ani. Acesta a fost extras și preluat de către echipajul medical, fiindu-i acordate îngrijiri medicale la fața locului. Prezintă arsuri de gradele I și II pe aproximativ 15% din suprafața corporală, respectiv pe antebrațe și față. Acesta a fost transportat la spital.

Incendiul a fost lichidat, iar fumul a fost evacuat atât din apartament, cât și din casa scării. Nu s-a impus evacuarea locatarilor.

Cauza probabilă de incendiu se va stabili ulterior.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu arsuri