x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incendiu la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din județul Suceava

Incendiu la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din județul Suceava

de Redacția Jurnalul    |    13 Iul 2024   •   19:40
Incendiu la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din județul Suceava
Sursa foto: ISU SUceava

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din județul Suceava. La fața locului intervin echipe de pompieri.

UPDATE Potrivit ISU, apelul la 112 a fost efectuat în jurul orei 17:00. Toți beneficiarii au fost evacuați.

„Deoarece Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică avea cazați 136 de beneficiari, pentru gestionarea optimă a misiunii, Inspectoratul pentru situații de urgență a declanșat Planul Roșu de Intervenție. (...) Cele 136 de persoane cazate au fost evacuate în siguranță de către personalul angajat al centrului, până la sosirea pompierilor. După finalizarea acestor operațiuni, beneficiarii se vor putea întoarce în spațiile de cazare”, a transmis ISU Suceava.

Clădirea a fost inundată cu fum care a fost evacuat cu ajutorul ventilatoarelor specializate, dar și natural, prin deschiderea ușilor și ferestrelor.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic, din cauza fumatului în locuri nepermise, a precizat ISU.

Stire initiala Incendiul a izbucnit la acoperișul unei anexe a Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică, a anunțat ISU Suceava.

Pentru a stinge flăcările intervin pompierii militari și civili. Flăcările au afectat o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați din suprafața acoperișului de deasupra intrăŕii secundare în clădirea centrului.

Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidare și pentru ventilarea spațiilor interioare, au mai anunțat reprezentanții ISU. Nu sunt semnalate victime, au precizat cei de la ISU.

(sursa: Mediafax)

×